Author: Ole

Петок 7 февруари 2020, 18:00 ч. | Europe House Skopje - Делегација на ЕУ Предавање / Дебата на идеи „Последиците од климатските промени врз човекот и животната средина“ Ноќ на идеите во Скопје е традиционална манифестација, која се организира од француското Министерство за надворешни работи и мрежата...

Понеделник 17 февруари до петок 21 февруари 2020МБУЦ „Илија Николовски Луј“ во Скопје Паскал Галоа е директор на Конзерваториумот „Моцарт“ во Париз, којшто започнува образовен проект со Музичко-балетското средно училиште „Илија Николовски Луј“ во Скопје, со поддршка на Елена Стојческа, флејтистка и професорка на Конзерваториумот „Моцарт“,...