Risi

Nëpërmjet tre rrëfimeve të suksesit, ne duam t'ju tregojmë pse duhet të zgjidhni frëngjishten që në bankat e shkollës fillore! Lidija Georgieva DizajnereStiliste dhe profesoreshë universitare Përzgjedhjet që bëjmë qëndisin jetën tonë! Historia e suksesit të Lidijës nis që nga fjala e saj e parë në shkollën...

Ju lutemi, shikoni në linjë katalogun me ofertën e plotë të orëve të frëngjishtes, të ofruara nga Instituti Francez në Shkup. I hapur në vitin 1974, Instituti Francez në Shkup është vatra e përsosur, për të mësuar gjuhën frënge në Maqedoninë e Veriut. Kartë e cilësisë ofertë e...

Francez në Shkup ka kënaqësinë dhe nderin t`ju prezantojë katalogun e ri onlajn të fondit të burimeve të disponueshme në mediatekën tonë: https://skopje.bibenligne.fr/ Nëpërmjet kësaj faqeje interneti mund të kërkoni në fondin e mediatekës së Institutit Francez në Shkup, të rezervoni titujt që ju interesojnë...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]SEPSE AJO DO TË THOTË MËSIM NË NJË MËNYRË KREJTËSISHT TJETËR![/vc_column_text][vc_video link="https://youtu.be/FBtjk-Q0pts"][vc_column_text] Mësimdhënia bilinguale në gjuhën frënge është unike, ajo mundëson që në të njëjtën kohë të mësohet njëra nga gjuhët më të përhapura në botë, gjuha frënge, e...