RISI NË MEDIATEKË | dimrit 2024

Pozadina Nouveautes Mediatheque 2023 2024

RISI NË MEDIATEKË | dimrit 2024

Mediateka është e hapur nga e hëna deri në të premten, nga ora 11:00 deri në orën 18:00, si dhe të shtunën nga ora 10:00 deri në orën 13:00.

Mediateka e Institutit Francez të Shkupit ju ofron risitë e saj, në kuadër të porosive të dimrit 2024.

Ejani të na vizitoni dhe të huazoni titujt më të fundit të romaneve, librave në një frëngjishte të lehtë, metodave të mësimit të frëngjishtes, stripave dhe librave të tjerë për fëmijë.

Gjithashtu ju ftojmë të na vizitoni në kuadër të punëtorive tematike dhe animacioneve, të organizuara në orët e frëngjishtes nëpër institucionet shkollore.

Mediateka është e hapur nga e hëna deri në të premten, nga ora 11:00 deri në orën 18:00, si dhe të shtunën nga ora 10:00 deri në orën 13:00. Mirë se vini !

Bienvenue !