Sesioni i majit DELF/DALF 2024

Delf Dalf Upisi2

Sesioni i majit DELF/DALF 2024

Regjistrimet në sesionin e majit 2024 të provimeve DELF/DALF do të bëhen nga data 8 deri më 19 prill 2024 në Institutin Francez në Shkup.

Certifikoni nivelin tuaj të njohjes së frëngjishtes, përmes një diplome të njohur ndërkombëtarisht DELF / DALF!

Çka janë DELF dhe DALF

Kalendari i sesionit të provimeve për vitin 2024

Shkarkoni formularin përkatës të regjistrimit, printojeni dhe bashkëngjitni të plotësuar në momentin e regjistrimit në Institutin Francez në Shkup.

Formulari i regjistrimit DELF Junior (për nxënës nga data 12 deri në 18 vjeçare)

Formulari i regjistrimit DELF Tous Publics (për të rritur)

Delf

Dates des examens :

  • DELF A1 Junior/Scolaire/Tout Public – 27/05/2024
  • DELF A2 Junior/Scolaire/Tout Public– 28/05/2024
  • DELF B1 Junior/Scolaire/Tout Public– 29/05/2024
  • DELF B2 Junior/Scolaire/Tout Public – 30/05/2024
  • DELF C1 et C2 – 31/05/2024