Есенска интензивна сесија 2022

Session Intensive Automne 2022

Есенска интензивна сесија 2022

Цели паметно, научи француски!

 

Повеќе од 1 000 уписи годишно, повеќе од 3 500 одржани часови годишно, 600 ученици и 20 години квалитет и искуство во организирање часови по француски јазик за деца, основци, средношколци и возрасни, за сите нивоа и потреби!

Институтот ви нуди еден иновативен начин да го научите францускиот јазик по ваш избор: онлајн или со физичко присуство!
Начинот го бирате вие, а квалитетот на наставата е загарантиран!

 

 

ЕСЕНСКА ИНТЕНЗИВНА СЕСИЈА 2022

Уписи: од 29 август до 2 септември 2022

Часовите ќе се одвиваат од 5 до 15 септември 2022

8 (работни) дена, секој ден по три часа! 

Цена за сесија: 5.450 ден.

*

Формулар за пред-упис може да најдете тука.

За повеќе информации, пишете ни на cours@ifs.mk или јавете се на 3118 503, 02 3116 734 , ве очекуваме!

*

Погледнете го КАЛЕНДАРОТ НА СЕСИИ 2022 / 2023

Запознајте се со нашата целосна ПОНУДА, линк кон КАТАЛОГОТ НА ЧАСОВИ 2022 / 2023

Како да се запишете?