POLITIKA E PËRDORIMIT TË BISKOTAVE (COOKIES)

Faqja jonë e internetit përdor biskota.

Biskotat janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin, celularin ose tabletin tuaj, të cilët më pas mund të lexohen gjatë vizitës suaj në faqen tonë të internetit. Ata nuk dëmtojnë as të dhënat tuaja as programet e pajisjes (softuerin). Ju mund të fshini skedarët e personalizimit në çdo kohë ose të konfiguroni shfletuesin tuaj për të mos lejuar instalimin e tyre.

KONTROLLIMI I PËRDORIMIT TË BISKOTAVE

Ju mund të vendosni të fshini skedarët dhe, në këtë mënyrë, të fshini identifikimin tuaj në internet. Ju gjithashtu mund të vendosni pjesën më të madhe të shfletuesve, që mos të pranojnë biskotat.

TRI LLOJE TË BISKOTAVE NË FAQEN TONË

1.Biskota të brendshme të nevojshme funksionimin e kësaj faqeje të internetit

Këto biskota mundësojnë që faqja jonë e internetit të funksionojë në mënyrë optimale.

Ju mund t’i refuzoni dhe t’i fshini ato duke përdorur cilësimet e shfletuesit tuaj, por cilësia e përdorimit të përmbajtjes së internetit dhe përdoruesit mund të ulet.

2. Biskota për matjen e audiencës

Mjetet e analitikës së faqes për matjen e audiencës kontribuojnë për përmirësimin e vazhdueshëm të ergonomisë, si dhe marrjes së informatave rreth navigimit të vizitorëve. Të dhënat e mbledhura ndihmojnë për të fituar statistikat e vizitës së faqes së internetit në mënyrë anonime përmes faqes së internetit Google Analitics.

3. Biskota të lidhura me faqe tjera të internetit, të krijuara për të përmirësuar interaktivitetin e kësaj faqeje, e në veçanti:

  • përmbajtje që dalin nga faqet e internetit të partnerëve tanë në sferën kulturore, gjuhësore, arsimore dhe shkencore në Francë dhe në Maqedoninë e Veriut;
  • përmbajtje video të transmetuara në platforma të ndryshme video (YouTube, Dailymotion…);
  • përmbajtje nga platformat e mediave sociale (Facebook, Twitter, Instagram…).