Вечер на француска музика со „Бона Деа“ | 7.04.2022

Site Bona Dea

Вечер на француска музика со „Бона Деа“ | 7.04.2022

Четврток 7 април 2022, 20 часот | Вински бар „Калдрма“, Стара чаршија

Музичка вечер со франкофонската група Бона Деа

Го затвораме месецот на Франкофонијата со вечер на француска музика со франкофонската група „Бона Деа“.

Дојдете заедно да ја прославиме Франкофонијата!

R.S.V.P. 071 360 890

Bona Dea