Mbrëmja e këngëve franceze me “Bona Dea” | 7.04.2022

Site Bona Dea

Mbrëmja e këngëve franceze me “Bona Dea” | 7.04.2022

Të enjten, më 7 prill 2022, në orën 20 | Në kafenenë « Kalldrëmi » në pjesën e vjetër të qytetit  

Mbrëmja e këngëve franceze

Mbrëmje e ngrohtë miqësore, në mbyllje të Muajit të Frankofonisë, me grupin e talenteve të rinj frëngjishtfolës “Bona Dea” nga Shkupi.

Ejani dhe kremtoni Frankofoninë!

R.S.V.P. 071 360 890

Photo_Bona_Dea-1
Bona Dea