Што претставува Франција за вас?

Copie De #182b57 Page 0001

Што претставува Франција за вас?

Погледнете « Што претставува Франција » за:

  • Дина Дума, македонска режисерка која престојуваше 5 месеци во Париз, во рамките на Уметничката резиденција при филмскиот фестивал во Кан,
  • Кирил Лазаров, селектор на Националната ракометна репрезентација и поранешен ракометар во тимот на Нант и
  • Марк де Јонг, белгиски шеф-готвач кој живее во Македонија веќе 10 години .

Им благодариме за одговорите!