ÇFARË PËRFAQËSON FRANCA PËR JU?

Copie De #182b57 Page 0001

ÇFARË PËRFAQËSON FRANCA PËR JU?

Shikoni se “Çfarë përfaqëson Franca” për:

  • Dina Dumën, regjisore maqedonase, e cila qëndroi në Paris për 5 muaj me radhë, në kuadër të Rezidencës artistike në Festivalin e Filmit në Kanë, mandej për
  • Kiril Lazarovin, trajner i kombëtares së hendbollit dhe ish-hendbollist në ekipin e Nantit dhe për
  • Mark de Jongun, kuzhinier belg, i cili jeton prej 10 vitesh në Maqedoninë e Veriut.

I falënderojmë për përgjigjet!