Новитети во медијатеката 2024

Pozadina Nouveautes Mediatheque 2023 2024

Новитети во медијатеката 2024

Медијатеката е отворена од понеделник до петок од 11 до 18 часот и сабота од 10 до 13 часот.

Медијатеката на Францускиот институт во Скопје ви нуди новитети во рамките на новата  нарачка за зимата 2024 година.

Дојдете да не посетите и позајмете ги најновите наслови на романи, книги на адаптиран француски јазик, методи за учење француски, стрипови и останата детска литература.

Ве покануваме да не посетите и во рамките на тематските работилници и анимации организирани со одделенијата што изучуваат француски јазик во училиштата.

Медијатеката е отворена од понеделник до петок од 11 до 18 часот и сабота од 10 до 13 часот.

Ве очекуваме!