Францускиот институт затворен за публика поради COVID-19, но остануваме тука за вас

Carousel Ifm 1903x821

Францускиот институт затворен за публика поради COVID-19, но остануваме тука за вас

Имајќи ја предвид состојбата со вирусот COVID-19, Францускиот институт во Скопје е затворен за публика и ги одложи предвидените настани на неопределен период.
За потворното отворање на Институтот дополнително ќе ве известиме.


Сепак, ние остануваме тука за вас!

Продолжете да нè следите редовно на социјалните мрежи, активно објавуваме интересни информации и корисни ресурси од областа на културата, изучување на францускиот јазик, понуди на нашата онлајн медијатека Culturethèque и искуства на нашите Алумни во период на изолацијата.


-> Facebook: https://www.facebook.com/if.skopje/

-> Twitter: https://twitter.com/IFSkopje

-> Instagram: https://www.instagram.com/ifskopje/