Instituti francez në Shkup është i mbyllur për publikun per shkak të Kovid-19

Carousel Ifm 1903x821

Instituti francez në Shkup është i mbyllur për publikun per shkak të Kovid-19

Duke pasur parasysh situatën me virusin KOVID-19, Instituti Francez në Shkup është i mbyllur për publikun dhe ka shtyrë ngjarjet e planifikuara për një periudhë të pacaktuar. Ne do t`ju informojmë me kohë për hapjen e serishme të Institutit.

Sidoqoftë, ne jemi këtu për ju!

Vazhdoni të na ndiqni rregullisht në rrjetet sociale, postojmë në mënyrë aktive informata interesante dhe burime të dobishme në fushën e kulturës, mësimit të gjuhës frënge, oferta të mediatekës sonë onlajn Culturethèque dhe përvoja të Alumni-stëve tanë gjatë periudhës së izolimit-mbylljes në shtëpi.

Facebookhttps://www.facebook.com/if.skopje/

-> Twitter: https://twitter.com/IFSkopje

-> Instagramhttps://www.instagram.com/ifskopje/