„Вкусот на Франција “, настан посветен на француската кујна и отворен за пошироката јавност

347550590 648883210616266 5302164636610556965 N

„Вкусот на Франција “, настан посветен на француската кујна и отворен за пошироката јавност

Сабота 27 мај 2023, од 11h00 до 16h00 | Градски парк- Скопје „Школка“

Настан посветен на француската кујна и отворен за пошироката јавност . Преку петте поставени штанда откријте ги најпознатите француски специјалитети (сувомеснати производи, печива, десерти вина и пива).

Придружено со музичкиот настап и диџеј сет на Мијата и Зоки Бејбе во Градскиот парк , на Школка.

Со поддршка од винаријата Тиквеш.