Ngjarje e kuzhinës franceze për publikun e gjerë « Shije nga Franca »

347550590 648883210616266 5302164636610556965 N

Ngjarje e kuzhinës franceze për publikun e gjerë « Shije nga Franca »

Të shtunën, më 27 maj 2023, nga ora 11 :00 deri në orën 16 :00 | Në Parkun e qytetit të Shkupit – Hapësira « Shkollka »

Ejani sa më shumë në këtë ngjarje festive, të hapur për publikun e gjerë, në kuadër të muajit maj, ku shënohet gastronomia franceze, për të mësuar më shumë përmes pesë stendave, rreth specialiteteve gastronomike franceze (furra buke, pasta, ëmbëlsira, gjella të shijshme, verëra dhe birra)

në parkun e qytetit të Shkupit (Shkollka) me animacion dhe shfaqje muzikore nga këngëtarja maqedonase, Mijata dhe DJ Zoki Bejbe.

E tërë kjo me mbështetjen e bodrumit të verës “Tikvesh” !