Пролетна сесија 2023

Pozadina Session Ete 2023 2

Пролетна сесија 2023

Цели паметно, научи француски!

 

Повеќе од 1 000 уписи годишно, повеќе од 3 500 одржани часови годишно, 600 ученици и 20 години квалитет и искуство во организирање часови по француски јазик за деца, основци, средношколци и возрасни, за сите нивоа и потреби!

Институтот ви нуди еден иновативен начин да го научите францускиот јазик по ваш избор: онлајн или со физичко присуство!
Начинот го бирате вие, а квалитетот на наставата е загарантиран!

ПРОЛЕТНА СЕСИЈА 2023

Уписи: од 23 јануари до 3 февруари 2023.

Часовите ќе се одвиваат од 6 февруари до 31 март 2023.

*

Цена за сесија: 5.450 ден.

*

Формулар за пред-упис може да најдете тука.

За повеќе информации, пишете ни на cours@ifs.mk или јавете се на 3118 503, 02 3116 734 , ве очекуваме!

*

Погледнете го КАЛЕНДАРОТ НА СЕСИИ 2022 / 2023

Запознајте се со нашата целосна ПОНУДА, линк кон КАТАЛОГОТ НА ЧАСОВИ 2022 / 2023

Како да се запишете?