Саем на студии во Франција | 1.11.2022

Salon-Des-Etudes-2022-POZADINA

Саем на студии во Франција | 1.11.2022

Вторник 1 ноември 2022, 11 – 16 часот | Национална и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА ПРОГРАМАТА НА САЕМОТ

Саемот претставува неизоставен настан за средба на македонските средношколци, студенти, универзитетски професори, кои сакаат да го продолжат своето високо образование во Франција, или пак да остварат универзитетска соработка.

Ова е одлична можност да се добијат сите потребни информации за понудата на студиски програми директно од претставниците на француските универзитети присутни на саемот, како и информации за сите аспекти на студентскиот живот во Франција.

Petite_Taille_GettyImages-531794800
531794800