Прв Виртуелен саем за студии во Франција | 17.12.2020

Salon Virtuel Site

Прв Виртуелен саем за студии во Франција | 17.12.2020

Добре дојдовте на првиот Виртуелен саем на студии во Франција!

Линк кон Виртуелниот саем: http://salonvirtual.ifs.mk/MK/

Salon_Virtuel_1

Регистрирајте се онлајн, испланирајте директни средби со претставниците на високообразовните институции и запишете се на вебинарите!

 

Дознајте сè за богатите и разновидни програми што ќе ви бидат презентирани за време на овој ексклузивен настан и не пропуштајте ја можноста од прва рака да ги добиете токму информациите значајни за вас.