„Љубовите на Анаис“ на Beach film festival | 21.07.2022

Site Amoursdanais

„Љубовите на Анаис“ на Beach film festival | 21.07.2022

Четврток 21 јули 2022, 21 часот | Плажа пред хотелот „Славија“ во Охрид

Учество на Beach Film Festival

„Љубовите на Анаис“ 

на Шарлин Буржоа-Тарке  (2021) со Анаис Демустие, Валери Бруни-Тедески и Денис Подалидес

Анаис има триесет години и има финансиски проблеми. Таа има љубовник но не е повеќе сигурна дека го сака. Го запознава Даниел, на кој веднаш ќе му се допадне. Но, Даниел живее со Емили… која, исто така, и’ се допаѓа на Анаис. Оваа немирна млада жена ќе доживее страствена љубовна приказна.

Со превод на македонски јазик.

Повеќе информации на веб страницата на Кинотека на Северна Македонија.