„Денови на Франција“ во Веро | 25.05 – 8.06.2021

VeroJourneesDeLaFrance

„Денови на Франција“ во Веро | 25.05 – 8.06.2021

Од вторник 25 мај до вторник 8 јуни 2021, во фокус ќе бидат ставени француски производи во супермаркетите на Веро.

Погледнете ја брошурата со попусти и интересни понуди со француски производи на предлог на Веро!

Дојдете и посетете ги и катчињата со француски книги во трите супермаркети на Веро (Веро Центар, Веро Сити Мол и Веро Тафталиџе) каде ќе најдете широк избор на преводи на француски современи писатели објавени од издавачките куќи партнери на Францускиот институт во Скопје (Три, Или-Или, Артконект, Магор и Феникс)!     

Литературните катчиња се реализирани со поддршка на Францускиот институт во Скопје.