Тие ја избраа Франција!

Ilsontchoisilafrance

Тие ја избраа Франција!

Добре дојдовте во Франција: нашите алумни имаат збор!

Тројца македонски алумни беа на студии во Франција и денес го споделуваат нивното мислење за разновидноста и квалитетот на високото образование во Франција, како и нивното професионално искуство.

Погледнете го нивниот професионален пат!