Омаж на Ацо Шопов | 14.03.2023

POZADINA_ACO_SHOPOV

Омаж на Ацо Шопов | 14.03.2023

Вторник 14 март 2023, 13ч | Музеј на македонската борба

Во чест на стогодишнината од раѓањето на еден од најславните македонски поети

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА ЦЕЛОСНАТА ПРОГРАМА НА НАСТАНОТ

Настанот го организираат Општина Центар и Францускиот институт во Скопје

Покана