Хуманитарен концерт „Слушни ме со своето срце“ со учество на француската трубачка Лисјен Реноден-Вари | 30.05 & 1.06.2021

LucienneRenaudinVary

Хуманитарен концерт „Слушни ме со своето срце“ со учество на француската трубачка Лисјен Реноден-Вари | 30.05 & 1.06.2021

Премиера: Недела 30 мај 2021, 16ч.00 – 17ч.00 (прв дел од концертот) и 17ч.45 – 18ч.30 (втор дел од концертот)  |  Македонска телевизија

Реприза: Вторник 1 јуни 2021,  14ч.00 – 15ч.00 (прв дел од концертот) и 15ч.20 – 16:05 (втор дел од концертот)  |  Македонска телевизија

 

Учество на хуманитарниот концерт „Слушни ме со своето срце“, во организација на асоцијацијата Macedonia Welcome Center чии средства ќе бидат наменети за Институтот „Кочо Рацин“ во Битола за децата со пречки во слухот, говорот и развојот.

Слушнете ја прекрасната композиција во изведба на младата и талентирана трубачка Лисјен Реноден-Вари, која на почетокот на 2020 година настапи со македонската Филхармонија, и бидете хумани, донирајте!

А1   143 133 (100 ден. по повик)

T-Mobile  143 999 (100 ден. по повик)