Искористете цел месец бесплатни часови „Франтастик“ и прославете го месецот на Франкофонијата !

Ftq Jumbotron Background 33fed59f.png. A9webp

Искористете цел месец бесплатни часови „Франтастик“ и прославете го месецот на Франкофонијата !

Францускиот институт во Скопје ви нуди онлајн часови по француски јазик за зајакнување на јазичните вештини. Часовите претставуваат конзистентни персонализирани лекции со разни приказни и културни сегменти.

Наша цел се : вашата мотивација, посетеност и напредок.

Искористете ја можноста за бесплатни часови по француски јазик цел месец, благодарениe на Франтастик !

Овие интерактивни лекции од 10 минути на ден ви нудат персонализирана забавна програма за изучување на францускиот јазик.

600x300 Francopho Fr 1

Откако ќе го положите тестот што ќе го одреди вашето јазичнониво, часовите се прилагодуваат на вашите јазични компетенции и интереси, гарантирајќи ви и јазичен напердок според вашите потреби.

Преку часовите, ќе се запознаето и со плаформата „Аimigo“ која користи вештачка интелегенција за вежбање конверзација. Преку оваа платформа ќе стекнете самодоверба за да можете со леснотија да зборувате на различни теми .  

Image