Францускиот институт ви посакува среќни новогодишни празници!

Pozadina 2023 2

Францускиот институт ви посакува среќни новогодишни празници!

Тимот на Францускиот институт ви посакува среќна Нова година!

По повод новогодишните празници, Францускиот институт во Скопје ќе биде затворен од сабота 30 декември 2022 до понеделник 9 јануари 2023 (во 11 часот).

Нашата онлјан медијатека Culturethèque никогаш не затвора и можете да останете поврзани со нашата понуда на електронски културни ресурси !

Carte-NA-2023-2