Новитети во медијатеката 2020

Nouveautes Ete2020

Новитети во медијатеката 2020

Медијатеката на Францускиот институт ви предлага нови наслови за 2020 година !

Најдобрите француски филмови, најнови документарни и цртани филмови, наградени романи, стрипови и литература за млади и тематска литература.

Ако сакате брзо да напредувате во изучувањето на францускиот јазик, за вас ги имаме најновите книги за лесен француски А1- Ц1, граматички вежби, вежби за збогатување на вокабуларот.

За пристапување до понудата со електронски ресурси, во секое време конектирајте се на www.culturethèque.com

Следете го линкот за да станете член на нашата медијатека и да можете да ги позајмувате материјалите од нашата медијатека.

Погледнете ја целосната листа на нови наслови.

Преземете ја брошурата.