Каталог на часови 2022 / 2023

2catalogue Pozadina Session Printemps 2024

Каталог на часови 2022 / 2023

Разгледајте го каталогот со целосната понуда на часови во Францускиот институт во Скопје


Повеќе од 20 години искуство и квалитет! 

Часови по општ француски јазик за возрасни, средношколци, основци и деца

Часови по специјализиран француски јазик:

 • право
 • бизнис
 • туризам и хотелиерство
 • мода
 • дипломатија, меѓународни и европски односи 
 • подготовка за полагање на меѓународни испити

Онлајн часови Frantastique

Работилници за возрасни и млади:

 • ателје за конверзација
 • ателје „Запознај ја Франција“
 • ателје за подготовка пишување CV i мотивациско писмо

Работилници за деца:

 • работилници за вовед во францускиот јазик за деца (3-6 години)
 • ателје за театар
 • креативни работилници

Часови за франкофони:

 • часови по македонски јазик
 • часови по албански јазик
 • часови по англиски јазик
 • индивидуални часови

Други услуги:

 • преводи
 • потврда за јазично ниво

Поготовка за меѓународни испити и дипломи


Нашиот тим е целосно на ваше располагање, повелете во Францускиот институт во Скопје!