Katalogu i orëve 2023 / 2024

2catalogue Pozadina Session Printemps 2024

Katalogu i orëve 2023 / 2024

Ju lutemi, shikoni në linjë katalogun me ofertën e plotë të orëve të frëngjishtes, të ofruara nga Instituti Francez në Shkup.

I hapur në vitin 1974, Instituti Francez në Shkup është vatra e përsosur, për të mësuar gjuhën frënge në Maqedoninë e Veriut.

Kartë e cilësisë

 • ofertë e bërë me porosi
 • metoda moderne dhe të reja të mësimdhënies, bazuar në rekomandimet e Këshillit të Evropës dhe të Kornizës së përbashkët evropiane të referencës për gjuhët
 • ekip mësimdhënësish me përvojë dhe tejet të kualifikuar
 • mjedis unik frëngjishtfolës në Shkup

Ju propozojmë :

 • Orë të përgjithshme të frëngjishtes
 • Orë të specializuara të frëngjishtes
 • Orë në linjë
 • punëtori për të rritur dhe adoleshentë
 • punëtori për fëmijë
 • orë për frëngjishtfolës
 • shërbime të tjera
 • diploma dhe çertifikime