Есенска сесија 2023

Site_Web_Cover_Session_Automne2023-5

Есенска сесија 2023

#ПовлечиПотегНаучиФранцуски


Повеќе од 1 000 уписи годишно,

повеќе од 3 500 одржани часови годишно,

600 ученици и

20 години квалитет и искуство во организирање часови по француски јазик за децаосновцисредношколци и возрасни, за сите нивоа и потреби!

Институтот ви нуди еден иновативен начин да го научите францускиот јазик по ваш избор: онлајн или со физичко присуство!

Начинот го бирате вие, а квалитетот на наставата е загарантиран!


РЕДОВНА ЕСЕНСКА СЕСИЈА 2023

Уписи: од 4 до 15 септември 2023

Часовите ќе се одвиваат од 18 септември до 17 ноември 2023

Цена за сесија (24 часа) : 5.450 ден.


Овде можете да го пополните онлајн формуларот за пред-упис.

За повеќе информации, пишете ни на cours@ifs.mk или јавете се на 3118 503, 02 3116 734 , ве очекуваме!


Погледнете го КАЛЕНДАРОТ НА СЕСИИ ЗА 2023 / 2024

ТАРИФНИК за учебната 2023 / 2024

Запознајте се со целосната наша ПОНУДА, линк до КАТАЛОГОТ НА ЧАСОВИ ЗА 2023 / 2024 

Како да се запишете?