Cесија во тек

ЛЕТНА СЕСИЈА 2022

En français s’il vous plaît !

 

Повеќе од 1 000 уписи годишно, повеќе од 3 500 одржани часови годишно, 600 ученици и 20 години квалитет и искуство во организирање часови по француски јазик за децаосновцисредношколци и возрасни, за сите нивоа и потреби!

Институтот ви нуди еден иновативен начин да го научите францускиот јазик по ваш избор: онлајн или со физичко присуство!
Начинот го бирате вие, а квалитетот на наставата е загарантиран!

 

 

ЛЕТНА СЕСИЈА 2022

Уписи: од 21 март до 1 април 2022.

Часовите ќе се одвиваат од 4 април до 3 јуни 2022.

Цена: 4750 ден.

*

 

Формулар за пред-упис може да најдете тука.

За повеќе информации, пишете ни на cours@ifs.mk или јавете се на 3118 503, 02 3116 734 , ве очекуваме!

*

Календар на сесии 2021 / 2022

Линк кон каталогот на часови 2021 / 2022

Како да се запишете?