Пролетна сесија 2024

2pozadina Session Printemps 2024

Пролетна сесија 2024

ФРАНЦУСКИОТ Е ПОВЕЌЕ ОД ЈАЗИК. ТОЈ Е СВЕТ ПОВЕЌЕ.

Повеќе од 1 000 уписи годишно, повеќе од 3 500 одржани часови годишно, 600 ученици и 20 години квалитет и искуство во организирање часови по француски јазик за деца, основци, средношколци и возрасни, за сите нивоа и потреби!

Институтот ви нуди еден иновативен начин да го научите францускиот јазик по ваш избор: онлајн или со физичко присуство!

*

ПРОЛЕТНА СЕСИЈА 2024

Уписи: од 22.01 до 02 февруари 2024.

Часовите ќе се одвиваат од 5 февруари до 29 март 2024.

Цена за сесија (24 часа): 5.450 ден.

Формулар за пред-упис може да најдете тука.

За повеќе информации, пишете ни на cours@ifs.mk или јавете се на 3118 503, 02 3116 734 , ве очекуваме!

*

Погледнете го КАЛЕНДАРОТ НА СЕСИИ ЗА 2023 / 2024

Запознајте се со целосната наша понуда, линк до КАТАЛОГОТ НА ЧАСОВИ ЗА 2023 / 2024

Како да се запишете?