Летен одмор во Францускиот институт | 23.07 – 14.08.2022

Ete2021

Летен одмор во Францускиот институт | 23.07 – 14.08.2022

Францускиот институт во Скопје ве информира дека за време на летните одмoри ќе биде затворен од сабота 23 јули до недела 14 август 2022.

Останете конектирани на нашата ОНЛАЈН МЕДИЈАТЕКА и продолжете да ги користите нејзините богати дигитални ресурси.

Ви посакуваме пријатен летен одмор!