Зошто да изберете француски јазик уште од основно училиште?

Pozadina Videos Francuski Osnovni Ucilista3

Зошто да изберете француски јазик уште од основно училиште?

Низ три успешни приказни сакаме да ви покажеме зошто да го изберете францускиот јазик уште во основното училиште!

Лидија Георгиева, модна дизајнерка, стилист и универзитетска професорка.

Изборите што ги правиме го кројат животот!
Успешната приказна на Лидија започнува од нејзиното прво „bonjour“ во основното училиште.
Лидија го избра францускиот јазик, избери го и ти!
Почни да учиш француски во твоето училиште!

Далибор Младеновски, директор на млекарницата Лакталис МК.

Некогаш, еден избор менува многу!
Успешната приказна на Далибор започнува од неговото прво „bonjour“ во основното училиште.
Далибор го избра францускиот јазик, избери го и ти!
Почни да учиш француски во твоето училиште!

• Ангела Талевска, дипломирана електро инженерка при Универзитетот во Каен

Вистинскиот избор и добрите одлуки носат многу можности!
Успешната приказна на Ангела започнува од нејзиното прво „bonjour“ во основното училиште.
Ангела го избра францускиот јазик, избери го и ти!
Почни да учиш француски во твоето училиште!