Бесплатен пристап на онлајн медијатеката Culturethèque до 30 мај

90602629_3191645007533512_6451768450346909696_o

Бесплатен пристап на онлајн медијатеката Culturethèque до 30 мај

Драги членови, Францускиот институт секогаш е покрај вас и ви нуди бесплатен пристап до онлајн медијатеката Culturethèque до 30 мај!


На оваа платформа ќе најдете збогатени содржини за да го усовршите францускиот јазик, да учите на далечина, да ги збогатите знаењата и да се забавувате!


Ве очекуваме, пишете ни на mediatheque@ifs.mk