Animacione në mediatekë me rastin e shënimit të përvjetorit të 50-të të Institutit Francez në Shkup

A9d6b833 0941 4c06 B88c C3798f1e9416

Animacione në mediatekë me rastin e shënimit të përvjetorit të 50-të të Institutit Francez në Shkup

Rezervoni vendin tuaj në adresën e mëposhtme elektronike : mediatheque@ifs.mk

Screenshot 2024 05 23 131544

Të enjten, më 23 maj 2024, nga ora 15:00 | Në Institutin Francez në Shkup

Zbulimi në 360° i vendeve emblematike pariziane dhe monumenteve më të famshme përmes filmave të metrazhit të shkurtër nga koleksioni “Parisi prapa skenave” prodhuar nga Forumi i Imazheve dhe TV5 Monde (2017).

  • “Në majë të Kullës Ajfel” nga Rafael Bogrand
  • “Vizitë virtuale e Muzeut të Orsejit” nga Vinsen Ravalek.
  • Publiku : për mbarë publikun. Mosha minimale: 12 vjeç


Screenshot 2024 05 23 131631

Të enjten, më 30 maj 2024, nga ora 15:00 në orën 18:00 | Në Institutin Francez në Shkup

Zbulimi në 360° i vendeve emblematike pariziane dhe monumenteve më të famshme përmes filmave të metrazhit të shkurtër nga koleksioni “Parisi prapa skenave” prodhuar nga Forumi i Imazheve dhe TV5 Monde (2017).

  •  “Shëtitja në Senë” nga Rafael Bogran. Monumentet më të bukura në brigjet e Senës.
  •  “Shëtitja në Senë” nga Rafael Bogran. Monumentet më të bukura në brigjet e Senës.
  • “Në zemër të kabaresë më të famshme në botë: Mulliri i Kuq”

Publiku : për mbarë publikun. Mosha minimale: 12 vjeç.


Të enjten, më 6 qershor 2024, nga ora 16:00 deri në orën 18:00 | Në Institutin Francez në Shkup

Lojë arratisjeje “Gara me unaza”

Gjeni 5 unazat e flamurit olimpik përmes pyetjeve- përgjigjeve, asociacioneve dhe lojërave të kujtesës në portretet sportive franceze.

Me rastin e Lojërave Olimpike dhe Paraolimpike Paris 2024, prodhuar nga Federata Ndërkombëtare e Profesorëve të Frëngjishtes dhe Aleanca Franceze në Kavilam, Vishi-Francë.

Publiku : për mbarë publikun. Mosha minimale: 10 vjeç