Shfaqja e filmit francez “Beti Blu” | 2.06.2021

37 5lematin

Shfaqja e filmit francez “Beti Blu” | 2.06.2021

Të enjten, më 27 maj 2021, në orën 20| Në Kinotekën e Maqedonisë së Veriut

Hapja e festivalit të filmit filozofik

Filozofi francez, z. Dominik Shato, do të mbajë fjalim me rastin e hapjes së festivalit. Ai ka shkruar artikuj dhe punime të shumta në fushat e estetikës, filozofisë së artit dhe studimeve të filmit.

*****

 

Të mërkurën, më 2 qershor 2021, në orën 21 | Në Kinotekën e Maqedonisë së Veriut

Shfaqja e filmit francez

“Beti Blu”

i Zhan-Zhak Beneks (1985), me Beatris Dal dhe Zhan-Ig Anglad

Djaloshi tridhjetë e pesë vjeçar Zorgu, sapo ka filluar të jetojë jetën e tij. Pikërisht, në këto momente shfaqet Beti, një vajzë temperamente dhe pa asnjë kacidhe me vete, e cila shpërngulet tek ai….