Duo Lezazh | Koncert i jashtëzakonshëm në kuadër të Festivalit “Skupi Kamer Fest” | 2.11.2022

POZADINA_Lesage

Duo Lezazh | Koncert i jashtëzakonshëm në kuadër të Festivalit “Skupi Kamer Fest” | 2.11.2022

Koncert i jashtëzakonshëm në kuadër të Festivalit “Skupi Kamer Fest”

Duo Lezazh

E mërcurë, më 2 nëntor 2022, në orën 19 :30 | Në Muzeun e Luftës Maqedonase

Selen dhe Erike Lezazh janë dy virtuozë të violinës dhe pianos, partnerë jete dhe në skenë që nga viti 1998.

Ata përbëjnë njërën nga dyshet më të dashura në rajonin e Oksitanisë.

Personaliteti i tyre pasqyrohet në programet që prezantojnë: nga muzika akademike e deri te muzika popullore, nga stili klasik deri te muzika më bashkëkohore. Ata ofrojnë koncerte virtuoze, klasike, romantike dhe ritmike, të përshtatshme për të gjitha skenat.

Në programet e tyre përfshihen valle, sonata, rapsodi, xhaz, csardas…