Mbyllja e Frankofonisë me një tryezë të rrumbullakët onlajn « Për çfarë shërben përkthimi ? » | 31.03.2021

Table Ronde Traduction2021

Mbyllja e Frankofonisë me një tryezë të rrumbullakët onlajn « Për çfarë shërben përkthimi ? » | 31.03.2021

Të mërkurën, më 31 mars 2021, ora 11

Mbyllja e Frankofonisë me një debat/ tryezë të rrumbullakët onlajn

 « Për çfarë shërben përkthimi ? »   

Për ta ndjekur debatin, mund të lidheni në vegëzën e mëposhtme: https://us02web.zoom.us/j/83795761971?pwd=bUZxTHpXM0Yyd3JDakU1V0FYQzJlZz09
Kodi: 00 00 00

Shkarkoni programin e plotë të ngjarjes

Tryezë e rrumbullakët me pjesëmarrjen e shumë përkthyesve mbi sfidat e përkthimit me shkrim dhe me gojë.

Me pjesëmarrjen e :

  • Zonjës Irina Babamova, udhëheqëse e katedrës së frëngjishtes,
  • zonjës Elisaveta Popovska, profesoreshë në katedrën e frëngjishtes,
  • zonjës Elena Nikodinovska, pjesë e Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare “Shën Klementi i Ohrit”,
  • z. Zharko Kujunxhiski, drejtor i shtëpisë botuese “Antolog” në Shkup,
  • zonjës Sanja Furnaxhiska Adams, përkthyese e konferencës.

Në bashkëpunim me Katedrën e frëngjishtes të Fakultetit Filologjik në Shkup.