Provimi i katalogut të ekspozitës “Reflektimi nga parisi” | 10.06.2022

Catalogue Catalogue Reflets Paris

Provimi i katalogut të ekspozitës “Reflektimi nga parisi” | 10.06.2022

Të premten, më 10 qershor 2022, në orën 12:00 | Në Institutin Francez në Shkup

Promovimi i katalogut të ekspozitës

“Reflektime nga Parisi”

Galeria Kombëtare në bashkëpunim me Institutin Francez në Shkup, për nder të Festës së Frankofonisë, prezantoi ekspozitën me rreth pesëdhjetë piktura të mjeshtërve të mëdhenj të pikturës së Maqedonisë së Veriut, përfshirë Dimitar Pandilov Avramovskin, Lena Stefanovskën, Tomo Vladimirskin, Borko Lazeskin, Nikolla Martinoskin dhe Lazar Licenoskin.

Instituti Francez në Shkupi dhe Galeria Kombëtare ju ftojnë të mësoni më shumë për katalogun e kësaj ekspozite të bukur, të projektuar si një dëshmi e përhershme e ndikimit parisian mbi artistët e mëdhenj nga Maqedonia e Veriut.

borko-mala-rez