Sessionin veror 2024

2pozadina Session Printemps 2024

Sessionin veror 2024

Më shumë se një gjuhë, frëngjishtja përfaqëson përveç tjerash një botë të tërë!

Më tepër se 1.000 regjistrime në vit, më shumë se 3.000 orë mësimore në vit, 600 nxënës nga mosha të ndryshme, si dhe 25 vjet cilësi dhe përvojë në organizimin e orëve të frëngjishtes për fëmijë, nxënës të kolegjeve, gjimnazistë dhe të rritur, për të gjitha nivelet dhe të gjitha nevojat!

Instituti Francez në Shkup ju ofron një përqasje inovative për të mësuar frëngjishten sipas përzgjedhjes tuaj: virtualisht ose me prani fizike!

10649759 914787738548872 4160513659920083474 N 2

*

SESIONIN VEROR 2024

Regjistrimet fillojnë nga data 25,03 deri më 05,04 2024

Orët do të mbahen nga data 08,04 deri më 10,06, 2024.

Formularin për regjistrim paraprak mund ta gjeni këtu.

Për më tepër informata na kontaktoni në cours@ifs.mk

*

Për më shumë informata, na shkruani në cours@ifs.mk ose na telefononi në 3118 503, 02 3116 734, ju mirëpresim!

*