Sesioni i verës 2023

POZADINA_SESSION_ETE_2023

Sesioni i verës 2023

Vendosni qëllime të duhura dhe të mençura, mësoni frëngjishten!

*
Më tepër se 1.000 regjistrime në vit, më shumë se 3.000 orë mësimore në vit, 600 nxënës nga mosha të ndryshme, si dhe 25 vjet cilësi dhe përvojë në organizimin e orëve të frëngjishtes për fëmijë, nxënës të kolegjeve, gjimnazistë dhe të rritur, për të gjitha nivelet dhe të gjitha nevojat!
 
*
 
Instituti Francez në Shkup ju ofron një përqasje inovative për të mësuar frëngjishten sipas përzgjedhjes tuaj: virtualisht ose me prani fizike!
 
Ju zgjidhni mënyrën se si, ndërkaq cilësia e mësimdhënies është e garantuar!
*
SESIONI I VERËS 2023

Regjistrimet: nga data 20 deri më 31 mars 2023.

Orët do të mbahen nga data 3 prill deri më 2 qershor 2023.

Çmimi i sesionit (24 oret) : 5.450 den

*

Formularin për regjistrim paraprak mund ta gjeni këtu.

Për më tepër informata na kontaktoni në cours@ifs.mk

*

Për më shumë informata, na shkruani në cours@ifs.mk ose na telefononi në 3118 503, 02 3116 734, ju mirëpresim!

*

Mënyra e regjistrimit dhe pagasës