Festivali i muzikës xhaz në Manastir à Bitola – « Fabrika e Xhazit » | 20.10.2020

Cuariemquartetnatascharogers

Festivali i muzikës xhaz në Manastir à Bitola – « Fabrika e Xhazit » | 20.10.2020

Festivali i muzikës xhaz në Manastir 
Koncert ekskluziv nga kuarteti Cuareim dhe Natasha Roxhers

Të martën, më 20 tetor 2020, ora 20 | Shtëpia e Kulturës në Manastir

Rodrigo Boza – me violinë
Federiko Natan – me violinë
Olivie Samujan – violë
Gijom Latil – violonçel
Natasha Roxhers – tupan, vokal

Olivie Samujan, muzikant, i cili ka luajtur për disa vjet për Orkestrën Filarmonike të Maqedonisë së Veriut, para kthimit të tij në Francë, do të interpretojë ekskluzivisht, me kuartetin Cuareim dhe zërin magjik të Natasha Roxhersit, në festivalin e xhazit në Manastir, i cili do të mbahet me mbështetje të Aleancës Franceze në Manastir dhe Institutit Francez në Shkup.