Instituti Francez në Shkup do të jetë i mbyllur gjatë verës

Ete2021

Instituti Francez në Shkup do të jetë i mbyllur gjatë verës

Instituti Francez në Shkup ju informon se do të jetë i mbyllur për publikun gjatë pushimit veror, nga dita e shtunë, 23 korrik, e deri të dielën, 14 gusht 2022.

Qëndroni të lidhur me MEDIATEKËN ONLINE dhe përfitoni nga pasuria e burimeve dixhitale, e cila është në dispozicionin tuaj 24 orë.

Ekipi i Institutit Francez në Shkup ju dëshiron dhe ju uron pushim të këndshëm dhe të mbarë !