« 7 ditë në planet » | Çdo të premte, në orën 12 :30

7 Jours Sur La Planetesite

« 7 ditë në planet » | Çdo të premte, në orën 12 :30

Për t`ju rikujtuar, ju ftojmë të ndiqni transmetimin në frëngjisht të emisionit

« 7 ditë në planet », në RTVM

Falë një memorandumi të bashkëpunimit midis RTVM-së, Institutit Francez në Shkup dhe redaksisë së kanalit televiziv « TV5 Monde », transmetohet programi javor “7 ditë në planet” në RTVM, çdo të premte, në orën 12 :30.

Revista e përjavshme e aktualiteteve, e cila trajton ngjarjet kryesore të javës, programi “7 ditë në planet”, ju mundëson të mësoni frëngjishten, përmes informimit mbi gjendjen në botë.

Programi është në dispozicion me titra në gjuhën maqedonase.

Disa pjesë të emisionit janë të përgatitura sipas niveleve dhe shoqërohen nga burime të shumta arsimore, destinuar për mësimdhënësit e frëngjishtes dhe nxënësit, e që janë të disponueshme në faqen e internetit të « TV5 Monde » : http://www.tv5monde.com/

7-jours-sur-la-planete-poster-83601_FRE-78_V