RISI NË MEDIATEKË 2020

Nouveautes Ete2020

RISI NË MEDIATEKË 2020

Shikoni listën e plotë të titujve më të ri, e cila gjendet në dispozicionin tuaj.

Mediateka e Institutit Francez ju propozon tituj të rinj, për periudhën dimër 2020!

Filmat më të mirë francezë, dokumentarët dhe filmat vizatimorë më të fundit, romanet që janë fitues të çmimeve, stripa, letërsi për të rinj dhe letërsi tematike.

Nëse dëshironi të bëni një përparim të shpejtë në mësimin e frëngjishtes, për ju i kemi librat më të rinj, në një frëngjishte të lehtë, për nivelet A1-B2, mandej ushtrime gramatikore, si dhe ushtrime për pasurimin e fjalorit.

Për të pasur qasje në ofertën e burimeve elektronike, kyçuni në çdo kohë në: www.culturethèque.com

Ndiqeni linkun, që të bëheni anëtar/anëtare i/ e mediatekës sonë  dhe që të huazoni materiale nga mediateka jonë. 

Shikoni risitë përmes ilustrimeve.