Арбреша Реџепи

FEMMES_ET_SPORT_POZADINA

Арбреша Реџепи

Arbresha_Rexhepi
Crédit photo : Maja Argakijeva

СПОРТСКА ДИСЦИПЛИНА
Џудо

УЧЕСТВА НА ШАМПИОНАТИ/НАТПРЕВАРИ, КОЈА ГОДИНА И КАДЕ

 • European Judo Open 2021, Загреб, Хрватска
 • Европско јуниорско првенство 2019, Ванта, Финска
 • Европски игри (European Games) 2019, Минск, Белорусија
 • 18-ти Медитерански игри 2018, Тарагона, Шпанија
 • Европски јуниорски куп 2019, Атина, Грција
 • Карате Гран При 2019, Анталија, Турција
 • Европски олимписки летен фестивал 2017, Ѓур, Унгарија
 • Светско првенство на јуниори 2017, Загреб, Хрватска
 • Светско првенство на кадети 2015, Сараево, Босна и Херцеговина
 • Европско првенство на кадети 2017, Каунас, Литванија
 • Светско првенство на кадети и тимови 2017 Сантијаго де Чиле, Чиле
 • Првенство 2015, Софија, Бугарија
 • Европско првенство на кадети 2016, Ванта, Финска
 • Европско првенство на кадети 2016, Теплице, Чешка
 • Европско првенство на кадети 2016, Анталија, Турција
 • Европско првенство на кадети 2016, Фолоника, Италија
 • Европско првенство на кадети 2016, Загреб, Хрватска
 • Европско првенство на кадети 2016, Фуенџирола, Шпанија
 • Европско првенство на кадети 2016, Берлин, Германија
 • Европско првенство на кадети 2016, Куимбра, Португалија
 • Европско првенство на кадети 2017, Плојешти, Романија
 • Европско првенство на кадети 2017, Бјелско Бјала, Полска
 • Европско првенство на кадети 2017, Копер, Словенија

УЧЕСТВА НА ОЛИМПИСКИ ИГРИ, КОЈА ГОДИНА И КАДЕ
Oлимписки игри во Tокио 2020