Ана Цветановска

FEMMES_ET_SPORT_POZADINA

Ана Цветановска

Crédit photo : Maja Argakijeva

СПОРТСКА ДИСЦИПЛИНА
Нордиско скијање

УЧЕСТВА НА ШАМПИОНАТИ/НАТПРЕВАРИ, КОЈА ГОДИНА И КАДЕ

  • Светско првенство во скијање 2023, Планика, Словенија
  • Првенство во скијање 2023, Ливињо, Италија
  • Првенство во скијање 2022, Давос, Швајцарија

УЧЕСТВА НА ОЛИМПИСКИ ИГРИ, КОЈА ГОДИНА И КАДЕ
Олимписки игри во Пекинг, 2022