ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Studime në Francë

Panairi i studimeve në Francë 

Pasuroni CV-në tuaj me diplomë franceze 

Ejani të informoheni direkt nga përfaqësuesit e Univerziteteve Franceze mbi proçedurat e regjistrimit, programet studimore dhe bursat. 

E enjte, 10 nëntor 2014, nga ora 10 deri në 18,

në Shtëpinë e Armatës në Shkup