ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Mediateka

Pushimet verore

Instituti Francez në Shkup ka nderin t'ju informojë që do të jetë i mbyllur për publikun
nga dita e shtunë 26 korrik deri në ditën e enjte 25 gusht 2014 (në ora 11) për shkak të pushimeve verore. 


Ju ftojmë të përdorni MEDIATEKEN ONLINE  dhe të kënaqeni me ofertën digjitale që është në dispozicion tuaj. 

Ekipi i Institutit Francez ju dëshiron pushime të mrekullueshme !