ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Mediateka

Orari i punës

Nga e hëna në të premte prej ora 11 deri në 18
të shtunën prej ora 10 deri në 13

Instituti Francez në Shkup

Rruga Mito Hadzivasilev Jasmin nr.48, 1000 Shkup

 
Kulturë dhe mediatekë:

Tel : (+ 389) 2 3 116 734 ;

(+ 389) 2 3 118 503

mediatheque@ifs.mk